Content Marketing

Content marketing

Eén van de belangrijkste aspecten op jouw website is natuurlijk de content. Zonder inhoud en tekstuele toelichting weet de bezoeker niet wat jij aanbiedt. De tone of voice, afbeeldingen en de manier van informatie tonen aan de bezoeker, spelen allemaal een belangrijke rol in hoe jij overkomt op de online bezoeker. Je hebt vele opties, dus waarom genoegen nemen met gewone content? Kies voor waardevolle, toegespitste content! Traffic Today is de specialist die weet hoe jij content op de juiste manier in kunt zetten op je website.

 

Van zoektermen onderzoek tot content ontwikkeling

Goede content is een algemeen begrip, Traffic Today heeft als online marketingbureau echter de mogelijkheid om voor jou te achterhalen welke content goud is voor je website. Door middel van zoektermen analyses kunnen we bepalen op welke zoektermen je doelgroep in Google zoekt. Hierbij zien we niet alleen waar zij op zoeken, maar ook de hoeveelheid zoekopdrachten per maand krijgen we inzichtelijk. In overleg kunnen we samen bepalen waar de focus op komt te liggen.

Na het voltooien van de zoektermen analyse bepaalt Traffic Today samen met jou wat de strategie wordt. Worden huidige pagina’s (content) geoptimaliseerd? Dienen er nieuwe pagina’s ontwikkeld te worden? Of wordt er ingezet op ontwikkeling van nieuws- en blog artikelen?

 

Ontwikkelen van waardevolle content

Zodra de strategie is vastgesteld, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van waardevolle content. Traffic Today heeft copywriters in dienst die zich verdiepen in de materie en leesvriendelijke en inhoudelijk interessante teksten voor op jouw website schrijven. Zo krijgt u zeer doelgroepgerichte teksten die eraan bijdragen dat bezoekers eerder gaan converteren. Naast het tekstuele aspect kijkt Traffic Today naar visuele onderbouwingen. Dit gebeurt altijd tussen projectleider en klant, al wordt de copywriter hier vaak in meegenomen als “second opinion”.

nature

Autoriteit van de pagina

Naast inhoudelijk sterke contentpagina’s zijn er nog een aantal aspecten die van toepassing zijn vanuit het marketing oogpunt. De teksten worden door onze copywriter uiteraard Google-vriendelijk geschreven, maar ze moeten ook deelbaar zijn. Wanneer pagina’s binnen je website of webshop verwijzingen krijgen van externe websites of social mediaplatformen, dan bouwt je website zogenaamde autoriteit op. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Des te hoger de autoriteit, des te waardevoller Google jouw website of pagina zal vinden. Voor het opbouwen van autoriteit kun je meer informatie vinden op onze linkbuildingpagina.

Het maximale optimalisatie resultaat met OnPage

Om de pagina helemaal optimaal voor Google neer te zetten, en hiermee ook indirect voor de bezoeker, kunnen we de puntjes op de i zetten met de zogenoemde OnPage optimalisatie. Met OnPage optimalisatie zorgt Traffic Today ervoor dat er interne links aanwezig zijn (dus doorverwijzingen naar andere pagina’s binnen de website), dat alle links voorzien zijn van een title-tag, dat afbeeldingen voorzien zijn van een alt-tag en dat ze allemaal niet te zwaar zijn (dus snel ingeladen worden) en dat de meta’s goed staan, zodat de bezoeker vanuit de zoekresultaten kan doorklikken naar de pagina.

coff

Zelf aan de slag met content?

Traffic Today kan optreden als consultant en adviezen aandragen zodat je zelf bezig kunt gaan met de content op de website. Ook voor een totaalaanpak kun je bij ons terecht. Van A tot Z onderbouwen, overleggen en realiseren we content waar zowel bezoekers als Google niet omheen kunnen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.