Content Marketing

Content marketing: wat houdt het in?

Met content marketing maak je waardevolle content die aansluit de behoefte van de doelgroep. Met content marketing win je op een strategische manier klanten en behoud je de bestaande klanten. Relevante content moet ervoor zorgen dat de klant onbewust wordt geprikkeld waardoor hij of zij nieuwsgierig wordt of geïnteresseerd wordt naar het product of de dienst. Het is erg belangrijk dat er op je website relevante content staat, want zonder content word je simpelweg online niet gevonden. De online marketeers van Traffic Today hebben veel ervaring op het gebied van content marketing en adviseren jou hier graag over. Daarnaast hebben wij SEO-tekstschrijvers in dienst die geschikte content voor jouw website kunnen aanleveren.

Wat levert content marketing op?

Met de juiste content marketing strategie bereik je de relevante doelgroep. Via de juiste content weten toekomstige klanten jouw website te vinden. Met interessante of verrassende content prikkel je jouw websitebezoeker en dit kan weer leiden door het doen van een aankoop of het gebruikmaken van een bepaalde dienst. De lezer moet niet het idee krijgen dat er een verkooppraatje wordt gehouden. Het is de kunst om met de juiste content marketing strategie bepaalde informatie over te brengen op de relevante doelgroep. Op deze manier is content marketing een van de belangrijkste vormen van online branding. Zo kan het zorgen voor:

  • Meer unieke bezoekers
  • Meer organische bezoeken
  • Hoger bereik via social media
  • Meer verkoop
blog-marketing

Het proces van veranderingen

Marketing verandert constant, zo ook content marketing. Zo is het steeds interessanter om bijvoorbeeld een eigen blog te hebben op jouw website. Wij van Traffic Today houden constant alle trends in de gaten en spelen hier maar al te graag op in. We missen geen enkele ontwikkeling en op het gebied van online marketing kennen we alle ins en outs. Daarom is Traffic Today het ideale bureau dat je kan helpen bij de online marketing van jouw bedrijf.

Effectief inzetten van content

Wij van Traffic Today helpen je graag om content marketing op een effectieve manier in te zetten. Dit kan aan de hand van social media, blogs, landingspagina’s en ga zo maar verder. Dus wil je graag dat je huidige content geoptimaliseerd wordt? Of heb je liever dat er nieuwe content wordt gecreëerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze content marketeers helpen jou graag verder.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.