De klant en de uitdaging

Wifimedia is zelf ook druk bezig met het ontwikkelen van het bedrijf, zowel in de fysieke winkel als in de webshop. Naast onze vaste werkzaamheden, werken wij veel als sparring partner/consult om de juiste keuzes te maken op gebied van innovatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat er het maximale uit de innovatieve ontwikkelingen gehaald wordt. Om de gang naar de webshop te vergroten worden op maandelijkse basis de volgende werkzaamheden opgepakt:

  • Uitgebreide PPC campagne op zowel long- als shorttail zoektermen
  • Uitgebreide Google Shopping campagnes op merk niveau
  • Linkbuilding op zowel strategisch als uitvoerend niveau
  • SEO copywriting
  • Door goede samenwerking inspelen op laatste trends en ontwikkelingen

Over heel vorig jaar was er een groei van 37%, terwijl het doel 30% was.

Over Wifimedia

Vandaag de dag maken cd’s, dvd’s en blu-ray steeds meer ruimte voor streaming en draagbare muziekspelers. De wijze waarop we naar muziek luisteren en films kijken is behoorlijk veranderd. Dit vraagt om andere apparatuur en specialistische kennis. Beide vind je bij Wifimedia. Zij zijn de grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming en draadloze (wifi) oplossingen.

Weten waar jouw kansen liggen?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Resultaten in cijfers
+%
organische groei

Wij maken het mogelijk voor Wifimedia

Fleurdirect

Vorige case

Haardenexpert

Volgende case
Close Hoor het van Roy

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.