Case – Wedding World

E-commerce Optimalisatie

Wedding World heeft Traffic Today benaderd op het moment dat zij bezig waren met deze nieuwe webshop. Wedding World zocht hulp en advies bij het ontwikkeling van de webshop en zocht tevens een partner op het gebied van E-commerce. In het ontwikkeltraject heeft Traffic Today een adviserende rol gespeeld. Na live gang van de webshop hebben wij Wedding World volledig ontzorgt op het gebied van E-commerce.

De werkzaamheden

Wedding World is een webshop op het gebied van bruidsaccessoires. De doelstelling van dit project is dan ook relatief simpel; (meer) omzet en rendement genereren! Bij dit project staat intensief contact en pionieren centraal. De klant en wij willen voorop lopen in de markt waarbij alles mogelijk is, zolang het maar commercieel interessant is.

In dit project zijn wij begonnen met een volledig technische optimalisatie van de webshop waarbij de webshop is voorzien van de meest nieuwe technieken en mogelijkheden. Stap twee was de website voorzien van goede tekstuele content. Hierbij zijn teksten geschreven op product- en categorieniveau maar ook is er een blog gestart. Stap drie was het opzetten van een advertising campagne waarbij we voor een combinatie van Google Search en Google Shopping hebben gekozen.

Maandelijks wordt er gewerkt aan het optimaliseren van de advertentie campagnes, uitbreiden van de tekstuele content, verbeteren van het backlinkprofiel maar ook draaien er continu A/B testen om de conversie te verbeteren. Het contact met de klant is intensief wat zorgt voor strakke lijntjes en duidelijke gemeenschappelijke doelen.

Wedding World

Wedding World biedt van alles wat je nodig hebt voor het compleet maken van je trouwlook, voor zowel bruid als bruidegom. Met de mooiste schoenen, sluiers, haaraccessoires, bruidslingerie, manchetknopen, dasspelden, sieraden en nog veel meer zijn wij één van de grootste webwinkels op het gebied van bruidsaccessoires.

icon-counter-1
+180%

Organische stijging

icon-counter-2
+65

top 3 posities

icon-counter-3
+1010%

Return on Investment

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.