De klant en de uitdaging

Soms zijn er niet veel woorden nodig en is er genoeg wederzijds vertrouwen dat een maandelijkse update voldoet. Mochten er ontwikkelingen zijn of nieuwe producten die onder de aandacht gebracht dienen te worden, dan is het een kwestie van snel schakelen, dit is gelukkig geen enkel probleem dankzij de goede verstandshouding. Rebatt zorgt ervoor dat alle producten en categorieën goed zijn en dat er producten zijn gekoppeld. Zij zijn hier continu mee bezig, zodat de webshop up-to-date blijft. Wij ondersteunen door het schrijven van content voor deze pagina’s en door middel van het verbeteren van de vindbaarheid.

Soms zijn er niet veel woorden nodig en is er genoeg wederzijds vertrouwen dat een maandelijkse update voldoet.

Over Rebatt

Als we het hebben over een ware specialist in accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders en meer, dan hebben we het over Rebatt. Door jarenlange ervaring zijn zij in staat altijd eerlijk en specialistisch advies te geven. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staat bij hen voorop.

Resultaten in cijfers
+%
organische bezoekers

Weten waar jouw kansen liggen?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Wij maken het mogelijk voor Rebatt

Packaging Direct

Vorige case

Urbansofa

Volgende case
Close Hoor het van Niels

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.