Case – Nomad

Consultancy

Nomad adviseren wij maandelijks op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Maandelijks doen wij diverse analyses en stellen vanuit daar actiepunten op voor Nomad. Hierbij is er onder andere een contentplan opgesteld en daarnaast geven wij maandelijks advies over de technische aspecten en prestaties van de website.

De samenwerking

Traffic Today is door Nomad ingeschakeld om hen te helpen bij het verbeteren van de online resultaten. Voorafgaand aan de samenwerking heeft Nomad een nieuwe webshop laten bouwen. Traffic Today helpt Nomad bij het verbeteren van de resultaten van de nieuwe webshop.

Maandelijkse werkzaamheden

  • Advies gericht op tekstuele content
  • Technische verbeterpunten website
  • Brainstormsessie voor nieuwe ideeën

Nomad

Nomad is dé Outdoor Specialist. Gefundeerd op een stevige basis ontwikkelde Nomad een volledige reis- en kampeeruitrusting lijn waar naast slaapzakken ook tenten, rugzakken, kleding en schoenen een vaste plaats kregen: alle voorzien van het karakteristieke logo met de nomade (Toeareg) impressie.

icon-counter-1
+150%

Organische bezoekers

icon-counter-2
+125

top 5 posities

icon-counter-3
+204%

Omzetstijging

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.