Kassasystemen

Het is gelukt om de zichtbaarheid te vergroten

Bekijk de case
case-top-particles
Kassasystemen geoptimaliseerd door Traffic Today
Kassasystemen
Kassasystemen
Kassasystemen
Kassasystemen

Het doel van de samenwerking

Janssens Kassasystemen en Traffic Today zijn een samenwerking aangegaan om de organische zichtbaarheid van Kassasystemen in het online landschap te verbeteren. In een markt met stevige concurrentie is dit geen eenvoudige uitdaging. Door samen onze schouders eronder te zetten is het ons gelukt om mooie resultaten te behalen en de organische zichtbaarheid van Janssens Kassasystemen te vergroten.

 

Zoekmachine optimalisatie

De doelstelling die in samenspraak met Janssens Kassasystemen geformuleerd is, is het groeien in aantal website bezoekers. Om dit te kunnen realiseren is er een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd. De uitkomsten van dit zoekwoorden onderzoek zijn geanalyseerd en in samenspraak met Janssens Kassasystemen zijn de meest relevante en potentievolle zoekwoorden geselecteerd. Deze zoekwoorden zijn uitgewerkt in de SEO-strategie die is opgesteld om de groei in het aantal website bezoekers te kunnen realiseren.

Binnen de SEO-strategie zijn we aan de slag gegaan met het schrijven en optimaliseren van content. Hebben we het linkprofiel verbeterd en schrijven we regelmatig blogs om de website van nieuwe content te voorzien. Ook zijn we de meta descriptions niet vergeten om zo de Click Trough Rate (CTR) te verbeteren. Dit heeft de volgende resultaten tot gevolg: 28% stijging in website bezoekers en 16% stijging van aanvragen op de website

 

Zoekmachine adverteren

Ook de mogelijkheden van zoekmachine adverteren zijn in deze samenwerking niet onbenut gelaten. In samenspraak met Janssens Kassasystemen zijn Google Ads campagnes opgezet voor de diverse branches waar Janssens Kassasystemen zich op richt. De ad teksten zijn specifieke op de desbetreffende branche geschreven. Dit met maar één doel, namelijk goed aansluiten bij de zoekvraag. Naast het beheer en optimalisaties van de campagnes controleren we ook regelmatig de zoektermen. Dit is waardevolle informatie waar nieuwe kansen geconstateerd kunnen worden voor zowel SEO als ook voor SEA. Om de maximale groei te behalen in het aantal website bezoekers.

 

Resultaten

De resultaten in groei van het aantal websitebezoekers zijn al benoemd. Deze groei komt niet vanzelf tot stand. Het zoekwoorden onderzoek heeft inzicht gegeven in welke zoektermen relevant zijn en potentie bezitten. Het verwerken van deze zoektermen in de SEO-strategie heeft geresulteerd in 18 top-3 posities in Google. Binnen deze top-3 posities staan er tien zoekwoorden op een eerste positie in Google.

Naast diverse top-3 noteringen van zoekwoorden zijn ook de resultaten van het zoekmachine adverteren het vernoemen waard. Zo is het conversie percentage gestegen en hebben we kunnen bereiken dat de kosten per conversie gedaald zijn. Kortom mooie prestatie die goed aansluiten bij de prettige samenwerking van Janssens Kassasystemen en Traffic Today.

 

Blik op de toekomst

Met deze mooie resultaten kunnen we uiteraard tevreden zijn en dat zijn we ook! Desondanks blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden om meer groei in website bezoekers te realiseren en de prestaties van de zoekmachine advertenties te verbeteren. Wij gaan ervoor om onze slogan “Digital. Growth. Together” waar te maken en te blijven groeien. Stilstand is immers achteruitgang. Door samen met Kassasystemen de marktontwikkelingen te blijven monitoren, zijn we in staat om in te spelen op veranderingen. Deze veranderingen bieden nieuwe kansen om de groeidoelstelling te blijven behalen.

 

Resultaten in cijfers

+%
stijging in website bezoekers
+%
stijging van aanvragen op de website
cta-employee-particles
Pascal staat voor je klaar!
Heb je een vraag?
Kassasystemen

Wij maken het mogelijk

BoeketCadeau

Vorige case

Sfeer.nl

Volgende case
Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.