Zoekmachine optimalisatie

Door Bar Company zijn wij ingeschakeld om de vindbaarheid te verbeteren. Onze specialisten zijn van start gegaan met het opzetten, uitdenken en optimaliseren van een SEO en SEA strategie. Daarnaast heeft er een volledige herstructurering van Google AdWords plaatsgevonden.

Doelstellingen

  • Verhoging organische bezoekers
  • Conversiepercentage verdubbeling
  • Landelijke vindbaarheid
  • Op strategisch niveau klanten ondersteunen

Wat hebben we gedaan?

  • SEO strategie uitdenken, opzetten en optimaliseren
  • SEA strategie uitdenken, opzetten en optimaliseren
  • Volledige herstructurering Google AdWords

 


 

“Explosieve groei en flink opschalen”

Een professionele club die geen gouden bergen belooft, maar goede resultaten boekt. Dat is volgens Tim Wildenbeest, directeur Bar Company, de beste omschrijving om Traffic Today te typeren.

Ongeveer anderhalf jaar geleden ontstond de samenwerking tussen Bar Company en Traffic Today. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de verhuur van verschillende soorten bars en toebehoren, was toen al goed vindbaar dankzij eigen inspanningen op online gebied. Aan Traffic Today de taak om dit voort te zetten én nog meer groei te realiseren. “We zijn de laatste tijd flink gegroeid en hebben veel top 3 posities binnen Google”, vertelt Tim. Met de zoekwoorden “cocktail bar huren” en “zuurstofbar huren” staat Bar Company op nummer één in Google. Ook met subwebsites voor diverse bar concepten behalen ze vaak de top 5, een topprestatie!

“We hebben veel verschillende sites, dat kan lastig zijn omdat je je aandacht en kosten moet verdelen. Projectleider Pascal Eskes begeleidt ons erg goed. Hij neemt ons aan de hand mee. We verwachten een expert die aandraagt wat we moeten doen in plaats van dat we dat zelf moeten bedenken. De prettige samenwerking en goede resultaten hebben ervoor gezorgd dat we inmiddels een loyale klant zijn.”

De kracht van online marketing
De werkzaamheden die Traffic Today uitvoert hebben voornamelijk te maken met het goed vindbaar maken van de websites van Bar Company. Dan hebben we het over veel SEO werkzaamheden, het zorgen voor een snelle laadtijd van de website, het verzorgen van verschillende blogartikelen, maar ook het aanpassen van optische zaken, zodat het conversie gehalte verhoogd wordt. SEA wordt eveneens ingezet. Doordat Bar Company werkt met verschillende concepten zit overal een unieke online strategie achter.

Tim vertelt dat ze bij Bar Company geloven in de kracht van online marketing, dat is de reden waardoor klanten hen weten te vinden. Ze staan namelijk niet op beurzen en in bladen. “Alle new business wordt door internet gegenereerd. We waren altijd al wel goed vindbaar, daarom liep het goed, maar de laatste tijd is een explosieve groei waarneembaar. We hebben nu bijvoorbeeld ook veel retournerende klanten. We zijn flink aan het opschalen. Er is een kantoor bijgebouwd en er zijn nieuwe mensen bijgekomen, omdat er zoveel werk binnenkwam, geweldig natuurlijk.”

Unieke bar concepten
De verwachtingen van mensen waarmaken en het liefst overtreffen, dat is waar het eigenaren Tim Wildenbeest en Djordi te Nijenhuis vooral om gaat. Met Bar Company verwezenlijken ze dit.

Over een evenement moet nog lang nagepraat worden, Bar Company zorgt hiervoor. Jaarlijks rijden ze 1500 keer naar een feest om mensen blij te maken met één van hun bar concepten. Ze zijn de eersten in Nederland die op een evenement of feest een foto kunnen maken en deze vervolgens direct op je cappuccino schuimlaag printen. Dit is ook mogelijk met het logo van een bedrijf of een leuke tekst. Uniek, leuk en zeker iets op trots op te zijn als je het ons vraagt. “Telkens weer zien we enthousiaste mensen vol energie, dat zorgt ervoor dat we weten dat dit is wat we ons hele leven gaan doen.”

Een gouden match
“Iedere klant heeft andere behoeften, dus het is prettig dat er bij Traffic Today een groter team werkzaam is. Zo is er altijd wel iemand die past bij jouw manier van werken . In ons geval is dat Pascal. We zijn meer dan tevreden met deze samenwerking. Alles wat we graag willen wordt gerealiseerd.”
Voor Tim zijn de wekelijkse telefonische gesprekken een prettige manier om contact te hebben. “We kunnen direct bespreken hoe de campagnes presteren en welke zaken wellicht meer aandacht nodig hebben. Het zorgt dat we toch net weer wat sneller kunnen handelen wanneer dat nodig is.” Het contact met projectleider Pascal Eskes is in ieder geval snel gelegd.

Bar Company

Bar Company maakt van ieder evenement een daverend succes dankzij de unieke bar concepten. Het hart van dit bedrijf bestaat uit meer dan zestig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Van schitterende champagnetorens tot gezonde smoothies, en van feestelijke cocktails tot de lekkerste koffie: Bar Company regelt het voor je.

icon-counter-1
+105,65%

organische bezoekers (tov vorig jaar)

icon-counter-2
+221%

organische zichtbaarheid (tov vorig jaar)

icon-counter-3
#1

organisch "cocktail bar huren"

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.