Branding

Hoe bekend is jouw merk online?

Is jouw merk toe aan een boost of wil je de website wellicht in een nieuw ‘jasje’ steken? Traffic Today ondersteunt je bij het vertellen van het authentieke verhaal van jouw merk. Online branding of brand marketing omvat de acties die erop gericht zijn een merk te positioneren in de markt. Branding kan de positie en betrouwbaarheid van je bedrijf behoorlijk versterken door het te koppelen aan diverse online marketing activiteiten. Wij zien het als onze missie om een plekje te veroveren in de mindset van de klant. Hoe? Door in te spelen op emoties en het vertellen van datgene wat jou uniek maakt: jouw verhaal!

Onderbuikgevoel

Vaak baseren we een beslissing op een goed gevoel. Bij Traffic Today weten we precies hoe we dit goede gevoel kunnen creëren en de juiste associaties oproepen bij jouw doelgroep. Dat laatstgenoemde is bepalend voor de succesfactor van online branding voor jouw bedrijf. Jouw doelgroep heeft namelijk behoefte aan een goed en oprecht verhaal en het is ons gezamenlijke doel om in het hoofd van de doelgroep te komen én (positief) te blijven hangen.

Vergroten naamsbekendheid

Iedereen onthoudt een sterk merk, denk maar aan Coca-Cola, Apple en Nike. Deze merken blijven hangen bij de consument en zorgen voor herkenning, het roept een bepaald beeld op. Storytelling en interactie met de doelgroep spelen een belangrijke rol bij online branding. Door je verhaal via meerdere kanalen te verspreiden kun je de interactie met je doelgroep optimaliseren. Ook het inspelen op trends en actualiteiten speelt een grote rol bij online branding. Je boodschap en verhaal goed overbrengen vraagt om een goede aanpak. Wil je je merk laten vernieuwen door middel van online branding of heeft je bedrijf een nieuwe identiteit die je online goed op de kaart wilt zetten en bekend wilt maken? Traffic Today helpt je hier graag bij. Wij voegen waarde toe aan je merk en doen graag waar we goed in zijn: merken activeren. Benieuwd naar onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.