Blog

Branding: bouwen aan een sterk merk

Geschreven door

Caecilia Harmsen

Brand Marketeer

Gepubliceerd

21 januari 2019

Ontwikkeling

Heb je het al gezien of gelezen? We hebben onze website flink op de schop genomen en ook het logo heeft een mini make-over gekregen. Branding speelt een belangrijke rol binnen Traffic Today. Waarom dat is? Bij het merk Traffic Today denken we aan de gehele klantervaring. Het gaat om het totale beeld en gevoel dat jij als klant van ons hebt, en dat moet goed zitten!

Waarom wij branding belangrijk vinden

In onze ogen zegt branding iets over je DNA. Wij weten dat mensen het liefst zakendoen met mensen. Daarom zorgen we er graag voor dat onze branding gelijk is ons DNA, de waarden van het bedrijf en de mensen. Daarnaast geeft branding ons team richting en motivatie. Het is belangrijk om duidelijk te hebben waar we voor staan, dit is de basis voor het hele team. We willen dat iedere werknemer zich thuisvoelt en weet hoe er gewerkt dient te worden om doelstellingen te behalen. Dankzij branding is het duidelijk waar de focus ligt.

Een slag maken naar betere branding?

Een sterk merk bouw je niet zomaar. Het vergt tijd en geduld. Branding bestaat uit onderzoek, het nadenken en uitwerken van een passende strategie en een goed marketingplan om deze strategie uit te voeren. Daar zijn we achter de schermen volop mee bezig. Natuurlijk houden we jullie hiervan op de hoogte! Hulp nodig bij het branden van jouw merk of dienst? Neem gerust contact op en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Meer weten?

We helpen je graag jouw verhaal goed te vertalen naar de buitenwereld.

Bezoek de Webwinkel vakdagen: stand 144!

Vorige blog

Chrome extensies voor elke online marketeer

Volgende blog
Close Hoor het van Steven

Wij helpen je graag op het gebied van branding

Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.