Applicatie ontwikkeling

Je eigen applicatie ontwikkelen

Loop jij rond met een idee voor een nieuwe app of applicatie en ben je op zoek naar de juiste partner om dit idee te realiseren? Het gespecialiseerde team van Traffic Today helpt graag jouw plan te vertalen naar een goedwerkende app. Traffic Today is onderdeel van de Best4u Group. Samen met Best4u ontwikkelen we succesvolle online applicaties. Wij bewaken hier de online strategie, inrichting en voeren verschillende analyses uit die nodig zijn voor goede online resultaten.

Werkwijze

De oplossingen die wij realiseren variëren van zelfontwikkelde WordPress plugins tot compleet geautomatiseerde cloud based workflows. Om voor elk probleem een passende oplossing te kunnen ontwikkelen, houden wij ons aan de agile methode. Overzicht en flexibiliteit zijn hierin twee belangrijke waarden. Ook goede communicatie en continue verbetering staan centraal.

Om tot het gewenste eindresultaat te komen starten wij elk project met een persoonlijk intakegesprek. We bespreken al jouw wensen en verwachtingen en kijken alvast naar de mogelijkheden. Vervolgens gaan we brainstormen en maken we een blauwdruk in wireframes. Hiervoor gaat onze systeemarchitect aan de slag om een professionele inventarisatie en uitwerking van de cloud based oplossing te realiseren. Uit deze professionele uitwerking volgt een urenschatting die we aan jou opleveren. Na akkoord start het bouwproces. Onze programmeurs bouwen in sprints, wat betekent dat er diverse oplevermomenten zijn. Zo kun jij als klant periodieke updates van ons verwachten waarmee we je op de hoogte houden van het proces en eventueel kunnen bijsturen als dat nodig is.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.